Slagveld 56, 3231AP Brielle 

Reserveren

 

Reserveer hier uw passanten ligplaats

200 vaste ligplaatsen & 250 meter passantensteiger

Reserveren

U kunt via onderstaand formulier uw passanten plek reserveren. Indien er ruimte beschikbaar is op de door u opgegeven periode. ontvangt u per e-mail een bevesting van uw reservering. Let op! uw reservering is pas geldig nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen!

Veel gestelde vragen

Wij begrijpen dat u als passant de nodige vragen heeft als u bij ons wilt verblijven. De meest gestelde vragen hebben we hieronder voor u neergezet. Mocht u vraag er niet bijstaan neem dan gerust contact met ons op, zodat we uw vraag kunnen beantwoorden.

Passanten prijzen 2024

1 Maart tot 1 November € 1,65 per strekkende meter per dag

1 November tot 1 Maart € 1,00 perstrekkende meter per dag

Toeristenbelasting: € 1,35   per dag p.p.

Walstroom € 3,00 per dag.

Water tap punten € 0,50 voor +/- 300 liter

Verblijft u 5 nachten in Centrum Haven Brielle dan krijgt u van ons de 6de overnachting  gratis.

Indien u meerdere passanten plekken tegelijk wilt reserveren, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Wifi
Afval

Als passant kunt u uw huishoudelijk afval kwijt in de rolcontainer onder de witte hijskraan voor het havenkantoor. Indien deze vol is verzoeken wij u vriendelijk het huisvuil op een later moment nog eens aan te bieden en niet naast de container neer te zetten. (dit om overlast van ongedierte te voorkomen)

Sanitair

Ons sanitair gebouw is opgedeeld in een dames en heren kant. Beide kanten zijn voorzien van toilet en  douche. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de douches. 

ELECTRA

Verdeeld over onze passanten steigers vindt u electra punten. U kunt hier tegenbetaling gebruik van maken. De kosten voor het gebruik van een electra punt bedragen €3,- per etmaal.

Wasmachine & Droger

U kunt tegen betaling gebruik maken van de wasmachine en droger in het sanitair gebouw. 

Het gebruik van de wasmachine en droger is geheel op eigen risico!

Boodschappen service

In samenwerking met Jumbo Brielle heeft Centrum Haven Brielle een boodschappen service. U besteld uw boodschappen online bij Jumbo en laat de boodschappen op het havenkantoor bezorgen. Wij bezorgen vanaf hier de boodschappen bij u aanboord.

Leen fiets

U wilt een kleine boodschap doen maar heeft geen zin om te lopen? Geen probleem wij stellen aan onze passanten een leenfiets ter beschikking welke u voor een kleine boodschap kunt gebruiken. 

Watertappunten

Verdeeld over onze passanten steigers vindt u een aantal watertappunten. u kunt hier tegen betaling van €0,50 +/- 300 liter water tanken.

Vuil waterstation

Aan het begin van onze jachthaven vindt u een vuil waterstation. U kunt hier uw toilet/douche water afzuigen maar ook uw bilge water. Het vuil waterstation werkt op basis van munt inworp van €1,-

Vraag naar onze stempelkaart

6de overnachting gratis

*Bij een volle stempelkaart

Bel ons

+31(0) 653 136 235

Adres

Slagveld 56, 3231AP Brielle

Email

Info@centrumhavenbrielle.nl