Slagveld 56, 3231AP Brielle 

Passanten

 

We heten u van harte welkom als passant bij Centrum Haven Brielle.
Onze jachthaven is gelegen in het historische centrum van Brielle ook wel Den Briel genoemd. Omringt door prachtige historische panden waant u zich met een beetje inlevingsvermogen terug naar de middeleeuwen. De tijd waarin Brielle nog de vijfde stad van het gewest Holland was en de bekendste bedevaartsplaats van Zuid-Holland. De stad Brielle stamt grotendeels uit de 17de eeuw en is als rijksmonument èèn van de best bewaarde verdedigingswerken in Nederland.

200 vaste ligplaatsen & 250 meter passantensteiger

Beschikbaarheid

U kunt telefonisch en online de beschikbaarheid voor een passanten ligplaats opvragen of een ligplaats ( indien beschikbaar) reserveren. Uiteraard kunt u ook gezellig binnen stappen in ons haven kantoor om de beschikbaarheid op te vragen. Houdt u er rekening mee dat er in het voor en hoogseizoen regelmatig evenementen worden georganiseerd in Brielle en dat dit gevolgen kan hebben voor de beschikbaarheid van ligplaatsen.  Reserveer dus tijdig uw ligplaats als u aanwezig wilt zijn tijdens èèn van de geplande evenementen. U kunt de geplande evenementen in Brielle terug vinden in onze evenementen kalender.

Bel de havenmeester
Z
Check de beschikbaarheid
Meer af

Veel gestelde vragen

Wij begrijpen dat u als passant de nodige vragen heeft als u bij ons wilt verblijven. De meest gestelde vragen hebben we hieronder voor u neergezet. Mocht u vraag er niet bijstaan neem dan gerust contact met ons op, zodat we uw vraag kunnen beantwoorden.

Passanten prijzen 2024

1 Maart tot 31 Oktober € 1,65 per strekkende meter per dag

1 November tot 1 Maart € 1,00 per strekkende meter per dag

Toeristenbelasting: € 1,35   per dag p.p.

Walstroom € 3,00 per dag.

Water tap punten € 0,50 voor +/- 300 liter

Verblijft u 5 nachten in Centrum Haven Brielle dan krijgt u van ons de 6de overnachting  gratis.

Indien u meerdere passanten plekken tegelijk wilt reserveren, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Wifi
Afval

Als passant kunt u uw huishoudelijk afval kwijt in de rolcontainer onder de witte hijskraan voor het havenkantoor. Indien deze vol is verzoeken wij u vriendelijk het huisvuil op een later moment nog eens aan te bieden en niet naast de container neer te zetten. (dit om overlast van ongedierte te voorkomen)

Sanitair

Ons sanitair gebouw is opgedeeld in een dames en heren kant. Beide kanten zijn voorzien van een toilet en douche. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de douches. Om het sanitair gebouw binnen te komen en de douches te kunnen gebruiken heeft u een toegangscode nodig welke u kunt aanvragen bij de havenmeester.

ELECTRA

Verdeeld over onze passanten steigers vindt u electra punten. U kunt hier tegenbetaling gebruik van maken. De kosten voor het gebruik van een electra punt bedragen €3,00 per etmaal.

Wasmachine & Droger

U kunt tegen betaling gebruik maken van de wasmachine en droger in het sanitair gebouw. 

Het gebruik van de wasmachine en droger is geheel op eigen risico!

Boodschappen service

In samenwerking met Jumbo Brielle heeft Centrum Haven Brielle een boodschappen service. U besteld uw boodschappen online bij Jumbo en laat de boodschappen op het havenkantoor bezorgen. Wij bezorgen vanaf hier de boodschappen bij u aanboord.

Leen fiets

U wilt een kleine boodschap doen maar heeft geen zin om te lopen? Geen probleem wij stellen aan onze passanten een leenfiets ter beschikking welke u voor een kleine boodschap kunt gebruiken. 

Watertappunten

Verdeeld over onze passanten steigers vindt u een aantal watertappunten. u kunt hier tegen betaling van €0,50 +/- 300 liter water tanken.

Vuil waterstation

Aan het begin van onze jachthaven vindt u een vuil waterstation. U kunt hier uw toilet/douche water afzuigen maar ook uw bilge water. Het vuil waterstation werkt op basis van munt inworp van €1,-

Vraag naar onze stempelkaart

6de overnachting gratis

*Bij een volle stempelkaart

Reserveer passanten plek

Alleen voor kort verblijf!

Beleef Brielle

Winkelen

Ambachtelijke streek producten, exclusieve kleding, kunst en souvenirs. Je shopt het in één van de vele winkeltjes die Brielle rijk is.

Food & Drinks

Bezoek eens één van de vele terrasjes die Brielle heeft. Geniet van een koud biertje of  een gerecht uit één van wereldkeukens. 

Evenementen

Zeg je Brielle dan zeg je 1 April viering, maar er is zoveel meer. Wat dacht je van Brielle Blues, Bruisend Brielle, Legends of Rock, diverse markten en nog veel meer.

Bel ons

+31(0) 653 136 235

Adres

Slagveld 56, 3231AP Brielle

Email

Info@centrumhavenbrielle.nl