Nieuws, Berichten en acties

Op deze pagina vindt u nieuws met betrekking tot Centrum Haven Brielle, Berichten van uw Havenmeester met betrekking tot openingstijden, stremmingen etc en lopende acties in onze watersport winkel. Uiteraard worden onze nieuws berichten, berichten van de  Havenmeester en acties ook via onze sociale media accounts gedeeld.

Kevin Rouss en Mandy Heemskerk worden de nieuwe havenmeesters.

De jachthaven van Brielle komt voorlopig in handen van het bedrijf Centrum Haven Brielle. Kevin Rouss en Mandy Heemskerk worden de nieuwe havenmeesters.

Zij worden verantwoordelijk voor het beheer van de haven. Zo moeten zij ervoor zorgen dat boten veilig aanmeren aan de steigers. Maar ook zijn ze verantwoordelijk voor het gastheerschap en de ontvangst van bezoekers.

Rouss en Heemskerk zijn geen onbekenden in Brielle. De ondernemers zijn eigenaar van het Verhuurcentrum Brielle, dat onder meer sloepen en fietsen verhuurt. ,,Door het toevoegen van het havenmeesterschap van de Brielse haven kunnen wij in de toekomst een nog uitgebreidere dienst verlenen aan het toeristisch gebied”, aldus Rouss.

De haven is een essentieel onderdeel van de vesting van Brielle. De gemeente nam het beheer een paar jaar geleden over van een particuliere exploitant, maar is tot de conclusie gekomen dat de dagelijkse exploitatie beter door een marktpartij kan worden gedaan. Gekozen is nu voor een ‘proefjaar’. ,,Als het succesvol blijkt, wordt de opdracht met vier jaar verlengd”, zegt wethouder Robert van der Kooi.

28ste editie Brielle Blues

Het is bijna zover de 28ste editie van Brielle blues, Brielle Blues is een gratis te bezoeken festival en neemt een belangrijke plaats in tussen de Bluesfestivals in Nederland. Van een relatief klein festival met zo’n 2000 bezoekers, is Brielle Blues uitgegroeid tot een evenement met wel 15.000 bezoekers verdeeld over de hele dag. Bekende namen in de blueswereld hebben op een van de podiums gestaan, waaronder Julian Sas, de Amerikaanse Rosa King, Boo Boo Davis, Harry Muskee, Rob Hoeke en Kaz Lux met Flavium.

 

Gewijzigde openingstijden in de winterperiode

In verband met de winterperiode hanteren wij andere openingstijden, wij zijn geopend op de volgende dagen:

Woensdag 13:00 tot 17:30

Donderdag 13:00 tot 17:30

Vrijdag 09:00 tot 17:30

Zaterdag 09:00 tot 17:30

5% Korting op alle scheepsartikelen in onze watersport winkel

Op samen met u te vieren dat wij het komende jaar uw Havenmeester mogen zijn. Krijgen alle vaste ligplaats houders 5% korting op de aankoop van schepen artikelen.